Työt

Kymmenen vuoden aikana olen kirjoittanut satoja artikkeleja, tuottanut kymmeniä asiakas- ja jäsenlehtiä, ylläpitänyt nettisivustoja, kirjoittanut uutiskirjeitä sekä tuottanut esitteitä ja muuta mainosmateriaalia asiakkailleni. Olen myös kirjottanut kaksi tietokirjaa, toiminut kustannustoimittajana ja copywriterina ennen oman yrityksen perustamista.

Kulttuurintutkijan taustastani huolimatta olen erikoistunut kiertotalouteen ja   ympäristöasioihin, mutta kirjoitan sujuvasti myös muun muassa työelämästä, hyvinvoinnista, henkisyydestä, biotaloudesta, ihmisoikeuksista ja kulttuurista. Erityisesti nautin ihmisläheisistä henkilöhaastatteluista.

Juttukeikat ovat vieneet minut purkutyömailta ja jätteenkäsittelykeskuksista kristallikruunujen loisteeseen ja kaikkialle siltä väliltä.

Juttujani on julkaistu seuraavissa lehdissä:

Advokaatti, Art, A-vakuutus, Avotakka, Delete, EHYT teema, Finnish Dance in Focus, Hiidenkivi, JätePlus, Keva, Kierrossa, Lemminkäinen, Move On!, Onnimanni, Onninen, OP-Pohjola-ryhmän yritysasiakaslehti, Paperi ja Puu, Polte, Seita, Toimi, Tukipotti, Vuokranantaja

Asiakkaitani:

A-lehdet Oy, Delete Group, Fondamenta Media Oy, Jätehuoltoyhdistys ry, Legendium Oy, Stellatum Oy, Stockmann Oyj, Tanssin tiedotuskeskus

Tutustu portfoliooni Pinterestissä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.